lauantai 21. elokuuta 2010

Nostalgiaa ja klassikkoja

Olin ahkera ja sain kuin sainkin otettua kuvat uutta päivitystä varten.

N. kk sitten tein löydön saksan ebaysta, 8-bittinen Nintendo tuli vastaan, kahdella ohjaimella ja peleinä oli Super Mario Bros, Tetris ja Nintendo World Cup futispeli. Kohde oli huutokauppa ja yksityinen myyjä suostui jopa lähettämään konsolin suomeen, joten pakkohan siitä oli tarjota.

Joskus kauan aikaa sitten minulla oli lapsena samainen konsoli, isoveljeni vanha tosin ja nostalgia syistä oli pakko ostaa. Huutoaika taisi olla viikon ja konsolin jo kerkesin unohtaa, kunnes eräs päivä tarkistin sähköpostini ja kappas, olin voittanut konsolin. 54€ tuli maksamaan kaikkineen minulle tuo ihanuus, halpa hinta paluusta lapsuuteen ^^Kaikkia pelejäkin piti tietysti päästä heti testaamaan :PNyt on hyvä fiivis :)


Intohimoisena elokuvien ystävänä myös niitä on tullut lisää.

Mielestäni jokaisen kirjahyllystä tulisi löytyä Stanley Kubrick:n elokuva, ainakin yksi. Itselläni niitä on nyt kaksi ja tämä viimeksi hankittu on Eyes Wide Shut. Klassikko leffa mielestäni :)

Jo reilumpi aika sitten tuli ostettua kaikki Taru Sormusten Herrasta leffat boksina.

Cittarin alelaarista tarttui mukaan Punaisen Lokakuun metsastys, joka sekin on jonkin sortin klassikko. Pankkikeikan ostin, koska elokuvat sai 2kpl/10€, normi hinta 6,99 kpl ja se perustuu tositapahtumiin.
Kuten aikaisemmin on käynyt ilmi, tykkään myös sisustamisesta ja olen tarkka siitä mitä asuntooni kelpuutan. Tykkään katseenvangitsijoista ja siksi koriste-esineeni saattavatkin olla jokseenkin tavanomaisesta poikkeavia. Esimerkkinä aikaisemmassa postauksessa ollut metallinen jekku pullo ja nahkaisella suojuksella oleva vodka pullo, jotka ovat kirjahyllyssä koristeena.

Hieman huumoriakin pitää olla myös. Yksityisalue -kyltti roikkuu sängyn vieressä seinällä, mutta tulevaisuudessa se päätyy koristamaan makuuhuoneen ovea xD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti