perjantai 4. helmikuuta 2011

Lisää pvc:tä + nasse

Long time, no see

Edellisestä päivityksestä on mennyt jo kuukaudenpäivät, anteeksi siitä. Ei vain ole ollut oikein mitään mitä päivittää ja kaikki energia on mennyt töissä.

Nyt kuitenkin tulee kuvapainotteinen päivitys. Tilasin meinaan ebaysta pvc housut ja kaasunaamarin :p

Pvc housut löysin ihan sattumalta brittien ebay:sta, n. vartti ennen kohteen sulkeutumista. Nyt on toisetkin pvc pökät liituraitaisten lisäksi. Melko paksua materiaalia, joten lämpimät ovat varmasti kesällä, jos Lumoukseen laittaisi. Molemmissa jaloissa on edessä solkia kokomatkalla. Erikoisemmat näistä housuista tekee joustava kangas edessä ja takana. Edessä solkien alla, näkyy kuvissa hieman heikosti. Joustavan kangas antaa hieman lihoamis/laihtumis varaa ja tekee samalla housuista hengittävämmät ja sitäkautta mukavemmat pitää päällä pidempia aikoja.

Tuossa takaa otetussa kuvassa näkyy hyvin tuo venyvä kangas meikäläisen leveen perseen kohdalla.

Kaasunaamari on ollut hankintalistalla jo pidempään, en oikein tiedä miksi, mutta ollut niitä must have tavaroita. Suodatinkin löytyy siihen.Nasse on oikeistaan kaksi osainen, alla on latex maski jossa on koko pärstä osa avonainen ja itse kaasunaamari tulee korvien alapuolelle asti ainoastaan, molemmat oli samassa paketissa. Hieman tyhmä ratkaisu, mutta toisaalta helpottaa pois ottamista, esim. juomisen ajaksi.En onnistunut sellaista kuvaa saamaan, jossa näkyisi se raja kunnolla, leuan alta tulee, korvalehden alta ja siitä takaraivon kautta toiselle puolelle. Ebay:sta tuli tämäkin ostettua ja samalla myyjällä uskomaton määrä kaikkia oheis tavaroita, joita voi tuohon kaasunaamariin liittää, letkuja, hengityspusseja jne jne muuta fetish ja kinky kamaa myös.

1 kommentti:

  1. Kivat pöksyt oot löytänä :) Btw, pakko vinkata kun törmäsin huutiksessa tämmöiseen:

    http://www.huuto.net/kohteet/bdsm--paita-s/165833754

    On miusta ihan siun tyylinen :)

    VastaaPoista