torstai 28. huhtikuuta 2011

Reissua reissun perään

Viimeaikoina on tullu oltua reissussa kyllä enemmän kun olisi varmaan tarpeellista :P On käyty Joensuussa, Pieksämäellä, Jyväskylässä, Helsingissä ja mm. Hämeenlinnassa :D

Nämä kaikki ovat yleensä olleet koko vkl mittaisia reissuja, joten voi laskea, että millon viimeksi on vkl tullut vietettyä himassa. Pääsiäinen meni, sillon sai sentään pari päivää olla vaan vähän rauhallisemmin. Kesäautoa tuli kyllä kaiveltua esiin ja jatkettua sen laittamista (niinkuin se joskus valmistuisi).

Ensi viikonloppuna matkaamme taasen Jyväskylään viettämään wappua ja todennäköisesti kosteissa merkeissä. Sään pitäisi kylmetä juuri vapuksi ja sadettakin ovat uumoilleet, niin sisäistä lämmikettä on varattava vähintäänkin tarpeeksi mukaan.


Sitten taas muihin asioihin... Fantasy shoe:lta tilaamia kenkiä ei ole vieläkään tullut :/ Jos huomenna ei tule, niin täytyy alkaa kyselemään niiden perään. Ebaysta tuli bongattua kivat housut, minun kriteereillä se on hyvinkin hankalaa :D Sanooko kenellekkään lukijalleni Tiger of London valmistaja mitään?

Kesäkin lähenee, joten fiilis on aika korkealla. Pahoitteluni jälleen postauksesta, ilman kuvia :/

1 kommentti:

  1. miul on tiger of londonin hameita pari. voin sanoa että tilaa suosiolla kokoa isompi. =D tilasin pitkän pvc-hameen koossa 10-12 (M/L), vastaa pientä S-kokoa. tiedä sitten miten ne koot mennee.

    VastaaPoista