perjantai 6. toukokuuta 2011

Piinallisen odotuksen onnellinen loppu

Ne on vihdoin täällä! Uudet kengät nimittäin. Tilasin fantasy shoe:lta (pennangalan) Zak Elevator plattarit reilu kk sitten ja eilen ne vihdoin kotiutui. Odottaminen ja kengistä kipeäksi maksaminen (n. 160€) kuitenkin kannatti, sillä nämä ovat täydelliset. Oikean kokoiset ja todella hyvät jalassa.

Kenkien kanssa kävi vielä hyvä tuuri, sillä sain yhdet viimeisistä, ellen viimeiset tämmöiset. Mallin valmistus on siis loppunut, tai näin ymmärsin sähköposti viestittelystä, jota kävin valmistajan kanssa.^ sopii kivasti myös soljilla varustettujen pvc housujen kanssa.Tässä näkyy hyvin tuo varren pituus.

Etsin pitkään kriteerit täyttäviä kenkiä (Kunnon pohja, kiiltävä pinta, lyhyempi varsi ja tarpeeksi simppelit/kliinit). Kun sain potkut edellisestä työpaikasta ja lomarahat olivat tilillä, tilasin nämä välittömästi :D Alle vielä valmistajan kuvaDPD:lle täytyy antaa vielä kunniamaininta asiallisesta palvelusta. En ollut eilen kotona, kun kuski koitti toimittaa kenkiä minulle. No soitin aspaan ja kysyin, niin sanottiin, että voin paketin noutaa terminaalista ½6 aikaan. Se ei minua haitannut, sillä terminaalille on matkaa ehkä n. kilometri. Kun pääsin paikanpäälle todettiin ettei auto, jossa kenkäni olivat ole palannut vielä. Puhelu kuskille ja tämä sanoi olevansa tunnin myöhässä aikataulusta. Auton olisi pitänyt olla siis ½6 aikaan terminaalilla, mutta viivästymisen takia se menisi ½7 ja terminaalin asiakasnoudot suljetaan klo 18. Kuski kuitenkin käskettiin pois reitiltään ja poikkeamaan terminaaliin sen verran, että sain pakettini juuri ennen sulkeutumisaikaa. Hyvää palvelua mielestäni.

4 kommenttia:

  1. pakko sanoo, et aivan ihanat kengät!!! O.O ♥

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia :) Tykkään kyllä itsekkin. Pitkään etsin mieleisiä ja kyllä kannatti odottaa.

    VastaaPoista