lauantai 22. lokakuuta 2011

Olen selkä

I'm back, eli hengissä ollaan, vaikka blogi onkin hiljaiseloa viettänyt taas tovin.

Mitään maata mullistavaa ei ole tapahtunut sen jälkeen, kun 1½ vuotta kestäneestä suhteesta erosin, lähinnä kerennyt töissä käymään ja löhöämään sohvalla rättiväsyneenä. Univaikeudet eivät ole asiaa yhtään helpottaneet, mutta onneksi viikonloppusin saa nukkua univelkoja kiinni.

Reissattua on tullut taas ympär ämpär, pari viikkoa sitten Jyväskylässä Bizarre Clubin bileissä. Hauskaa oli kuten aina ja uusia tuttavuuksiakin tuli :P Otin jopa siedätyshoitoa pieneen neulakammooni, sillä alkavalla viikolla odottaa verikokeet ja tatuointikin pitäisi hakea. Idea tekstistä on jo, vaikka paikka on vielä auki :P Kuvaa siedätyshoidosta en tähän nyt julkaise, jos vaikka joku neulakammoinen sattuu tätä lukemaan.

Viime vkl tuli käytyä Hämeenlinnassa, porukoilla saunomassa ja syömässä. Kavereitakin piti nähdä, mutta kun kaupunkiin pääsin, niin oharin tekivät lähes jokainen. Turha reissu, mutta tulipahan kävästyä.

Sanotaan, että shoppailu auttaa sydänsuruihin, mutta paskat :D Uutta rättiä on tulossa niin briteistä, kun EMP:ltäkin, mutta niistä lisää kun saan paketit kotiutettua. Jos se elämä alkaisi siitä pikkuhiljaa taas järjestymään.

Eilen tuli käytyä Hazard vol.2 bileissä, jossa soittamassa oli Proteus ja Will Power. Loistavaa settiä vetivät kumpainenkin ja teki hyvää päästä viihteelle kunnolla. Arkisin ja vkl pääsääntöisesti nököttäny vaan 4 seinän sisällä.

Envi viikonloppuna onkin jo halloween ja silloin suuntaan kohti Joensuuta ja Insanityn luokse vierailemaan taas pitkästä aikaa. Palaillaan asiaan sen jälkeen :)

4 kommenttia:

 1. Sanonko että kylläpä oli kuiva otsikko tekstillä :'D .. no kyllä mä vähän nauroin..

  VastaaPoista
 2. Oon aina ollu huono keksimään kommentteja :D *soo

  VastaaPoista
 3. Höh* Jaksamista siulle. Toivottavasti päivitystahti saa uutta pontta myöhemmin. ^^

  VastaaPoista
 4. Joo eiköhän, aika hidasta se on kyllä tähänki asti ollu, mutta ehkä se siitä :P

  VastaaPoista