perjantai 30. joulukuuta 2011

Joulu ja vuodenvaihde

Joulu meni jo tovi sitten ja siitä ei omalta osalta ole juurikaan kerrottavaa. Vanhemmillani kävin saunassa ja "varastamassa" riisipuuroa ja kinkkua. Lahjat ja sapuska kainaloon ja takaisin kotia kohti. Tämä oli jo toinen ns. mustajoulu meikäläiselle, sillä aattona oli nurmikko esillä ja ulkona +4 astetta :PKuva otettu 24.12.2006

Näin vuoden toiseksiviimeisenä päivänä on taas hyvä muistella menneitä tältä vuodelta ja kerrata hieman tapahtumia.

- Ei kerennyt menemään montaakaan kk tätä vuotta, kun sain potkut silloisesta työpaikasta. Pomon kanssa en oikeastaan koskaan tullut toimeen ja lopulta erotuksen syynä oli minun hoitamattomat työtehtävät. No asian vein liittoon ja Halloweenin aikoihin asiaan tuli päätös. Sain korvauksia laittomasta irtisanomisesta :)

- Uuden työpaikan sain 4 tuntia potkujen saamisesta, siellä olen edelleen ja kaikki on paremmin. Työpaikka on lähes kämpän vieressä, palkka on parempi, työaika on parempi ja työsuhde-edut ovat parempia.

- Juhannuksen reissu Tahkolle. Luksus "mökki", hyvää seuraa ja paljon viinaa :D Parhaita reissuja ikinä.

- Ero. Jälleen kerran. 1,5v jälkeen.

- Ensimmäiset työpaikan keikkahommat. En tiedä miksi, varmaan maiseman vaihdoksen takia, oli erittäin mukavaa päästä työreissuille eripuolille suomea. Pariin otteeseen hotellimajoitus ja niistä parhaimpana reissu Kauhavalle ja Miia:n tapaaminen Seinäjoella vuosien jälkeen :)

- Monen uuden tuttavuuden tapaaminen, joisa suurin kiitos Feline:lle ja Heidi:lle. Ootte ihan parhaita :D

Siinäpä ne tämän vuoden ns. kohokohdat taisi ollakkin. Lupaan olla lupaamatta mitään lupauksia ensivuodelle :) Hyvää uuttavuotta kaikille lukijoille, muistakaa käyttää suojalaseja, jos menette ampumaan raketteja.

1 kommentti: