maanantai 25. kesäkuuta 2012

Asiaa tatuoinneista

Olen tässä pidemmän aikaa, itseasiassa jossain muotoa jo vuoden päivät kärsinyt tatuointikuumeesta. En vielä omista yhtäkään tatuointia, sillä en halua ottaa mitään random kuvaa, vailla mitään merkitystä. Tatskat on kyllä hienoja hyvin tehtyinä, mutta en näe mitään järkeä ottaa kuvaa, jolla ei ole mitään merkitystä kantajalleen.

Olenkin jo jonkin aikaa miettinyt sopivaa kuvaa/tekstiä, jonka voisin ihooni hakkauttaa ja nyt niitä on jo kaksi :D Ideaa on itseasiassa tullut kehiteltyä jo pidemmällekkin, mutta isompi kokonaisuus tulee sitten joskus jos on tullakseen. Molemmilla mielessä olevilla kuvilla on jokin tarkoitus tai ne ovat itselle jollain tavalla tärkeitä.

Ketään en lähde tuomitsemaan tatuoinneistaan vaikka ne olisikin otettu valmiista katalogita, itse en vain näe siinä mitään järkeä.

4 päivää olisi töitä jäljellä, sitten olisi muutto Tinde:n kanssa yhteen ja jossain vaiheessa lomaa tarkoitus ottaa se ensimmäinen tatuointi. Paikkana lapaluu, joten ei pahimpia paikkoja. Vielä ei ainakaan jännitä :) Postiliooninkin pitäisi tuoda yksi paketti vielä ennen lumousta ;)

2 kommenttia:

  1. Auts, lapaluu. Otin ensimmäisen tatuointini siihen ja sattui etenkin kun tatskattiin luun päältä :S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan parasta, pelätään pahinta :D

      Poista