perjantai 13. heinäkuuta 2012

Lumous 2012

Tämän vuoden lumous oli ja meni eikä postikaan onnistunut lopulta pilaamaan sitä. Torstaina kävimme tinde:n kanssa Dog's homessa alotusbileissä. Musiikki oli... no ei ihan omaan makuun menevää + se oli ajoittain erittäin kovalla niin pieneen tilaan. Torstain asusta ei tullut kuvaa otettua, mutta aderlass:n niittihame + darsiden hihaton paita.


Paikalla oli myös kuvassa esiintyvä Hajamiel ja Ravenoaris joiden kanssa tulikin viettyä aikalailla koko lumous.

Perjantaina aamupäivällä kuulin postiluukun kolahtavat ja mitä siellä olikaan. Lumoukset liput! Noin 2 viikkoa olivat kerenneet seilaamaan ympäri Tamperetta, mutta vihdoista viimein viimeisenä mahdollisena päivänä tulivat perille oikein kolmella postileimalla varustettuna :D Tiedä sitten mikä siinäkin on, ettei aikasemmilla kerroilla ole postiluukusta asti tullut sisälle.

Perjantain asu koostui tiger of londonin pvc housuista, sekä perus mustasta kauluspaidasta.


Musiikillisesti perjantai oli omaan mieleen huomattavasti parempi ja useampaa artistiä tuli käytyä fiilistelemässä oikeen lavan edustalla. Muutamat tutut blogi kasvotkin tuli tavattua, joiden joukossa mm. Demonita, Mystral ja ventovir


Lauantai alkoi heti aamusta dark marketilla, joka oli tuttuun tapaan vapriikissa. Itse en aikaisempina vuosina ollut paikalla käynyt, joten odotin hieman suurempaa myyjien määrää, mitä paikalla loppujenlopuksi oli. Tyhjinkäsin ei kuitenkaan tarvinut lähteä kotiin iltaa odottamaan, sillä ostin paikalta mustat darsiden shortsit, jotka on ollut käytössä hyvin ahkeraan sen jälkeen. Illalla taas klubille aikalailla saman porukan kanssa.

Illas asu koostuin Tinde:n kanssa yhtenäiseksi lipparin circuit citystä, jonka housut ostin itselleni ebaysta. Ensimmäinen oma Lip service vaate :P

Päällä niiden kanssa verkkopaita ja pvc korsetti. Jalassa mitäs muutakaan kuin pennaa. Sovittiin hanin kanssa hyvin yhteen :D


Naamaani sain hieman asuun sopivaa meikkiäkin


Lauantaiksi paikalle saapui myös Turmiotar jolla oli myös lipparin circuit cityä yllään. Mukava oli nähdä taas häntäkin :)


Sunnuntaina ei ollut sen kummempaa, melko nopea visiitti tehtiin näsinpuistoon, jossa oli piknik tuttuun tapaan, mutta sieltä päädyimme american dineriin syömään :D Lumous oli mitä mahtavin, itselle kolmas kerta ja paras tähän astisista. Ensivuotta innolla odottean. Sen verran viisastuin, etten tilaa lippuja netistä, vaan haen ne jostain ennakkomyyntipaikasta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti