torstai 16. elokuuta 2012

Music is our language

Viime viikonloppuun mahtui paljon, siis todella paljon musiikkia. Perjantaina töistä päästyäni tein päätöksen lähteä Tampereen yo-talolle Findustry Tampere tapahtumaan. Paikalla oli myös Hajamiel jonka seurueessa tuli vietettyä koko ilta. Hyvästä musiikista sai nauttia koko illan kiitos DJ Zynthexia:n, Oldschool union:n ja mm. Black light discipline:n joka voitti Radio rock:n edellisen bändi skaban. Ikävä kyllä äänimies ei oikein osannut hommiaan, sillä laulajan ääntä ei meinannut kuulla ollenkaan ja mikrofonit kiersivät jatkuvasti kajareissa. Hyvä ilta silti ja hauskaa oli :)Kotiin pääsin joskus kolmen ja neljän välillä ja aamusta pitin sitten herätä hyvissä ajoin, sillä illalla oli tiedossa luokkakokous Hämeenlinnassa. Ensin porukoille saunomaan ja syömään, sieltä linnapuistoon, jossa oli A ja B luokkien yhteinen kokous. Väkeä oli sopivasti ja hauskaa oli. Parit baarit kierrettiin jne. Päivän suurin ylläri oli ehdottomasti, kun oma rakkaani soitti ja kysyi haluaisinko lähteä seuraavana päivänä Madonnan keikalle olympiastadionille. Hetken aikaa asiaa mietittyäni, tulin tulokseen että pakkohan se on mennä, kerta ilmaiseksi pääsee. Maanantain työaamusta huolimatta.

Sunnuntaina aamusta nopea reissu työpaikalle ja sitten kamat mukaan ja kohti Toijalaa. Toijalasta Tinde mukaan ja Helsinkiin. Parkkipaikka löytyi yllättävän nopeasti aivan olympiastadionin välittömästä läheisyydestä ja pääsimme jonoon juuri sopivasti kun ne avattiin. Liput oli aikalailla parhaille paikoille, lavan reunaan oli matkaa n. metri ja siitä näki kaiken mitä lavalla tapahtui. Juuri lavan eteen päästyämme oli Madonnalla menossa soundchek. Täytyy sanoa, että ilman meikkiä, verkkareissa jne ei täti näyttänyt aivan samalta, mitä kuvissa/videoilla.Ikä ja jatkuva reissaaminen oli selvästi jättänyt jälkensä. Paikalla olimme jo ennen klo 18, lämppäri alkoi soittamaan klo 20, ½tuntia aikataulusta jäljessä. Tunti Dj rimputusta, melkopaljon ainakin itselleni tuntemattonia kappaleita ja sitten alkoi itse päätähden odotus. Keikan piti alkaa klo 21, mutta lämppäri lopetti vasta silloin, joten tiedossa oli viivästys. Varsinainen keikka alkoikin sitten vasta klo 22.07, reilu tunti alkuperäistä aikataulua jäljessä. Hieman meinasi alkaa kiukuttamaan, sillä tiesin että kotona olisimme vasta puolenyön jälkeen ja aamulla olisi klo 06.00 herätys ja töihin lähtö. 


 

Sama biisi menossa, joka on tuossa soundchek kuvassa. Näyttää jo enemmän siltä, jota olen lehdissa ja netissä nähnyt :D
 

 Erilaisia lavasteita ja asuja oli monta, tyhmänä en vain tajunnut ottaa enempää kuvia. Nähtävää ja kuultavaa oli paljon. Paljon etukäteen kohutut nännitkin näkyivät, vaikkei suoranaisesti vilauttanutkaan. Keikka loppui n. klo 00.00 ja lähdimmekin ja toiseksi viimeisen biisin aikana poistumaan paikalta, jotta välttäisimme isoimmat ruuhkat. Autolle päästiinkin juuri, kun vika biisi loppui ja kotiin pääsimme ilman ongelmia. Aamulla ei edes väsyttänyt yhtään, liekko oli niin paljon adrenaliiniä vielä veressä. Äänentoistosta propsit järjestäjille, niin lähellä lavaa ei edes tarvinut korvatulppia! Maanantain työpäiväkin meni leppoisasti ja nopeasti, kotiin tullessa kyllä huomasin, että väsy alkoi jo painaa.

Mahtava viikonloppu ja vaikken ole koskaan suuri Madonna fani ollut, niin hetkeäkään ei ole kaduttanut, että keikalle lähdin. Voin kyllä suositella live esiintyjänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti