torstai 6. syyskuuta 2012

Haaste ja kuulumisia

Aloitetaan kuulumisista. Par'aikaa olen kunnon räkätaudissa, joten olossa ei ole kauheasti kehuttavaa. Töissä meinasi olla jo vaikea hengittää happimaskinkin kanssa, joten oli pakko hakea saikkua. Nyt tulevana vkl olisi tarkoitus mennä traconiin, toivottavasti kerkeän parantumaan, jotta parempipuoliskoni saa kuvaajan mukaan.

On tullut paketteja ebaysta, ostetua tavaraa suomesta ja saatua lahjoja kullalta. Harraste/kesäautonkin kävin ostamassa, mutta näistä kaikista tulee sitten ihan oma päivityksensä. Kunhan vähän toivun ensin, että jaksaa olla koneen äärellä.

Lightness heitti minua haasteella, jossa on tarkoitus kertoa blogistaan kymmenellä kuvalla. Kerro kymmenellä kuvalla, mistä aineksista sinun blogisi on tehty. On haastavaa rajoittaa koko blogin aihepiiri kymmeneen kuvaan! Haasta viisi bloggaajaa samaan, ja muista kertoa keneltä itse sait kuvahaasteen! Mistä sinun blogisi on tehty... Sokerista, kukkasista, inkivääristä, kanelista?" Tämä haaste on kiertänyt kuitenkin jo niin monella, että en haasta muita kuin oman rakkaani, Tinde:n

1. Vaatteista/kengistä



2. Valokuvaamisesta



3. Musiikista/keikoista



4. Parisuhteesta



5. Harrastuksista



6. Kavereista



7. Matkustelusta



8. Hauskanpidosta



9. Shoppailusta

 


10. Unelmista



2 kommenttia: