keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Merry Xmas + tatska ja muita ostoksia

Joulu tuli ja joulu meni jälleen, mutta yksi asia ei muutu kyllä koskaan, nimittäin se että joka jouluaatto on järkyttävä ähky :D Tuli vedettyä kinkkua, laatikoita, puuroa sun muuta taas niin antaumuksella, ettei mitään rajaa.

Aaton aattona menin jo toijalaan, Tii:n porukoille, jossa oltiin myös jouluaatto. Paaaaljon siis hyvää ruokaa, saunomista ja kaunis joulukuusi, jonka alla paljon lahjoja :)


Hirrrrrveen paljon lahjoja oli kuusen alla ja kauheesti kaikkea kivvoo.Perinteiseen tapaan suklaata on taas hetkeks aikaa :D Niiden perinteisten suklaiden lisäks tuli Rolling Stonesin t-paita, camo maastohousut, parit villasukat ja tavallisia sukkia + bokserit. Ässä/jouluarpoja, angry birds kankaasta tehdyt tyynyliinat, Diesel:n hajuvesi ja Tii:n kaverin tekemä t-paita, jossa 8-bittisen nintendon ohjain! En tiedä unohtuko jotain vielä... Niin ja Iron fistin huppari.


Tarkempi kuva paidasta. Sairaan makee!


Parhaan lahjan sain kuitenki omalta kullalta, meinaan Pennangalan:n pvc plattarit! Parhautta, sopivan näyttävät platat, mutta ohuemmalla pohjalla, joka helpottaa mm. autolla ajamista :D Mikäköhän näiden malli mahtaapi olla?

Yhteisiksi lahjoiksi kullan kanssa saatiin mm. langaton tulostin ja vähän isompi taulu new york maisemalla.


Sitten joulua edeltäviin hetkiin... Veronpalautukset tuli joulukuun alussa ja pitihän niitä päästä tuhlaileen, tilasin mm. uudet vanteet autoon ja ostin pleikka kolmosen :)Ja kävin nyt vihdoinkin ottamassa ensimmäisen tatuointini. Pirkkalassa sellainen firma kuin Wild west tattoo, voin suositella. Mukava tatskaaja, todella taitava tekemään, suosittelen lämpimästi. Jonoa on tosin useita kk, joten hetken aikaa saa odotella.

Teksti on saksaa ja tarkoittaa voimaa ilosta.

4 kommenttia:

 1. Wooh 500Gb pleikkari ;) Riittää kyllä tila pitkäks aikaa~

  VastaaPoista
 2. oon miettiny että miks jengi ottaa aina tekstejä ihoonsa jotka on aina kaikkee muuta paitsi suomee :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä se johtuu siitä, että harva lausahdus tai sanonta kuulostaa suomeksi järkevältä? :D

   Poista