perjantai 11. joulukuuta 2009

Leffahyllyn helmiä

Elokuvia tulee katseltua erittäin paljon ja niitä on kirjahyllyynkin kertynyt jo kiva määrä, lähemmäs 100 eri leffaa + muutaman eri sarjan bokseja löytyy.

Genrejä löytyy vaikka kuinka ja monta, eniten varmaankin toimintaa ja komediaa, mutta mukaan mahtuu myös kauhua, seikkailua, scifiä jne jne...

vanhoja ns. klassikko leffoja on tullut nyt viimeaikoina hankittua jonkin verran, jokainen tosin saa itse määritellä onko ko. leffat klassikoita vai eikö :)



Tuossa on muutama viimeaikainen hankinta joista jokainen kuuluu ainakin omalla listalla klassikoihin. Eräs päivä tuli tehtyä todellinen löytö, kun silmään osu Painajainen Elm Streetillä leffa boksi. Kyseessähän on siis 7-osainen leffasarja jonka ensimmäinen osa tuli ulos jo vuonna 1984 ja viimeinen osa 1997. Aika pitkälle välille siis ajoittuvat nuo. Ei erityisen raakaa tai pelottavaa kauhua, mutta kun ottaa huomioon miten vanhoista leffoista on kyse, niin mielestäni erittäin hyvin tehty.



Itse näin pätkän ensimmäisestä tai toisesta leffasta aikanaan jo ennen ala-aste ikää ja siitä asti pyöriny mielessä ja nyt vihdoinkin se löysi tiensä minun hyllyyn.

1 kommentti:

  1. Terve!

    Vaikutat tosi mielenkiintoselta hepulta. Vaihdellaanko muutamat mailit? Pläräilin sun tekstit läpi ja pari päivää sitte laitoinki kommenttiaki toiseen postaukseen. Itelläni ei niin oo tuo pvc tai latex niin se oma juttu. En tiiä, jäbä vaan vetää puoleensa :D

    laittele mailia osoitteeseen jaakko.suorsa@gmail.com

    VastaaPoista