maanantai 7. joulukuuta 2009

Alkoholia koristeena

Noniin nyt jos pääsisi itse asiaan... Elikkäs pidän sisustamisesta tietyssä muotoa ja aina välillä tuleekin osteltua kaikkea kivaa koristeeksi tai muuten vaan jos sopivaa silmään sattuu. Mutta blogi ei pelkästään rajotu niihin, kyllä tänne tulee välillä arjen sattumia ja muitakin ostoksia listattua.

Mutta asiaan.

Olen suuri jägermeister:n ystävä ja kaikkea siihen liittyvää on kiva olla ja kun alkossä kävin muutama viikko sitten en yksinkertaisesti voinut olla ostamatta 2 pulloa jekkua. Toinen oli erittäin hienossa alumiini kotelossa oleva 1L pullo ja toinen erittäin söpö 4cl mini pullo :P


1L pullon näköinen alumiini kotelo johon on stanssattu kohokuvioksi kaikki kuvat ja tekstit

Ja isopullo pikkuisen vieressä (1L vs. 4cl)


No rock/metal henkinen kun olen, en voinut vastustaa kiusausta kun Insanity_ oli ostanut alkosta pullon Absolut Vodkaa joka sattui olemaan nahkaisessa suojakotelossa joka on koristeltu niitein. Pakko oli ostaa oma :D

Kuvassa vielä ihme nauha ympärillä, nahkaan on painettu Absolut Vodka

Näin joulun alla "perinteisiltä" joulu oluilta ei voi välttyä, myöskään tänä jouluna. Huomasin Lapin Kullan valkean pullon kaupan hyllyllä ja ostin pois maleksimasta. Oluena aivan kaameaa kuraa, mutta valkoinen pullo oli kivan näköinen :)

Siniset vuodelta -08, punainen tämän vuoden

2 kommenttia:

  1. Oh jesus tuo alumiininen jägerikotelo o____O voihan kateus! Varmasti ihan upean näköinen hyllyssä koristeena. *kuolaaaa* ei varmaan enää myyvä alkoissa? Myö ostettiin Peten kanssa viime joululla tuota lapparin joulukaljaa, ja on kyllä melekosta shaissea pakko myöntää :D mutta pullo oli kiva.

    VastaaPoista
  2. En tiedä saako, käykää Peten kanssa alkosta kattomassa :D

    VastaaPoista