perjantai 5. helmikuuta 2010

Lisää eläviä kuvia eli elokuvia

Leffoja ei voi olla koskaan liikaa, etenkään hyviä sellaisia :P Näinpä päädyin jälleen viime vkl ostamaan kolme leffaa. Tosin näistä kolmesta leffasta yksi oli täysin susi :DManaaja kuuluu niihin klassikko leffoihin jonka moni on nähnyt ja joka on paljon kiitosta aikanaan saanut, joten pitihän se omaankin hyllyyn saada, en nimittäin ole leffaa koskaan nähnyt :D

Muutama uusin Batman leffa on jälleen saanut minut kiinnostumaan niistä joten pakko oli yön ritari ostaa, joskus olen kuullut tituleerattavan parhaaksi Batman leffaksi koskaan, tiedä häntä. Itse ainakin tykkään.

Sitten on tuo REC. Leffa vaikutti mielenkiintoiselta takakantensa perusteella, genre on kauhu/trilleri ja se sijoittuu espaniaan. No olipa leffa sitten espanian kielinenkin, jaksoin katsoa ehkä n. 30-45min ennen kun vaihdoin elokuvaa :D Pitää ottaa missioksi katsoa se loppuun joku päivä jos se vielä voisi pelastaa itsensä.

2 kommenttia:

  1. Voihan munaaja :D Tuo rec on tosi hyvä elokuva :D Aikalailla erilainen kuin perus zömbie örmötys elokuvat. Mutta mistä ihmeestä sie espanjankielisen version ostit? Eikö siinä sitten suomitekstejä ollut ollenkaan?

    VastaaPoista
  2. Oli tekstit tottakai, mutta spanish oli puhuttu kieli ja se vähän latisti tunnelmaa :D Jos sen vkl aikana kattois kokonaan, oli kyl mielenkiintosen erilainen zombi leffa joo siihen asti mitä katoin.

    VastaaPoista