keskiviikko 27. tammikuuta 2010

36,5 neliön poikamiesboksi

Noniin nytkun täällä on kerrankin siistiä (vaikka ei täällä yleensäkkään likasta ole), niin uskaltauduin kuvaamaan asunnon.

Neliöitä löytyy siis se 36 ja puoli, vaatehuone ja kylppäri + sauna. Kyllä, asun saunallisessa yksiössä. Sähkökiuas ei ole kyllä omaan mieleen, mutta on se parempi kun ei mitään :)Vasemmalla seinällä olevasta ovesta pääsee siis vessaan/kylppäriin ja saunaan. Käytävän päässä oikealla, ulko-oven vierestä löytyy vaatehuone. Kuvasta katsottuna oikealla seinällä on avonaulakko sekä kaappeja.Erillinen keittiö saareke löytyy, ei ole siis perinteinen keittokomero vaan mielestäni huomattavasti fiksummin tehny, eli seinässä syvennys jossa kaikki tarvittava + ruokapöytäkin mahtuu vielä :) Omaan makuun täydellisen värinen, kirsikka puuta ilmeisesti jäljittelevä pöytä ja 4 tuolia mahtuu juuri sopivasti tuohon.Olohuone/alkovi yhdistelmä jonka sain hyvin rajattua kirjahyllyllä. Kirjahyllyjen takaa löytyy siis parisänky, sopivasti pimennossa ja katseilta piilossa ;D Vuodesohva ajaa laiskanlinnan asiaa ja ihana tumma sohvapöytäni jossa on vielä alataso. Ruokapöydän ja sohvan väliin jää juuri sopivasti tilaa josta pääsee parvekkeelle.Parvekkeesta en nyt kuvaa ottanut, mutta on kooltaan huomattavasti isompi mitä parvekkeet yleensä.

Värimaailmaltaan melko vaalea, asiaan tulossa muutosta kunhan saan aikaiseksi ja rahaa + keksin jonkun hyvän idean. Toisaalta tummana asunto näyttäisi paljo pienemmältä mitä oikeasti onkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti