sunnuntai 19. syyskuuta 2010

Kenkiä ja puhelin

Jonkin aikaa olen jo haaveillut uudesta puhelimesta, edellisen oltua jo 2 vuotta käytössä. Ensin meinasin ostaa Nokian kosketusnäytöllisen, mutte todettuani, ettei sillä pysty kirjoittamaan tekstaria ajaessa, niin se jäi.

Vihdoin jokunen aika sitten Nokia julkaisi C5 mallin ja pakkohan se oli ostaa. Valkoisena kuten edellinenkin puhelin :P

Ominaisuuksia mm. 3.2 megapixelin kamera, auto ja kävely GPS jossa ilmaiset päivitykset koko loppuelämän. Nettiinkin tuolla pääsee niiden perusominaisuuksien lisäksi. Hintaa oli 159€ Gigantissa, kytkyllä olisi saanut pilkkahintaan, mutten sitä halunnut.


Edelliset kengät alkoivat nekin tulemaan jo tiensä päähän, molempien kenkien pohjassa alkoi olemaan melko reilusti kulumaa ja muutama reikäkin suuren käytön takia.

Töissä ja muuten normikäytössä tykkään käyttää lenkkareita, siis ihan kunnon lenkkareita, eikä mitään skeittikenkä sämpylöitä.

Onneksi S-ryhmällä oli tänä vkl asiakasomistajapäivät, joten suuntasinkin Tampereen Prismaan ja sieltä löytyi täydelliset kengät. Tai no oikeastaan kahdet :D Valinnan vaikeus iski, joten ostin 2 paria kenkiä kun en osannut päättää.Nämä Puman kengät olivat vain 39,90 ja niistä sai s-kortilla -15% koska oli ne asiakasomistajapäivät.Ja tälläiset Adidaksen lenkkarit oli 49,90 ja näistä sai myös sen -15% samasta syystä kuin Puman kengistä.

Noilla pärjää varmastikkin taas seuraavat 2 vuotta ainakin :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti