maanantai 18. lokakuuta 2010

Bizarrea toimintaa @ jkl

Lauantaina 9.10 tuli käytyä Jyväskylässä Bizarre Clubin bileissä ja ahh sitä asuloistoa.

Paljon hienoja pvc ja latex asuja + muita hienouksia ja valtavasti erilaisia kenkiä.

Itselläni oli liituraidalliset pvc housut, samat siis jotka oli lumouksessa. Niiden kaverina musta kauluspaita, punainen pvc kraka ja vihdousta viimein valmistunut liituraidallinen pvc-liivi. Näkyy kuvassa vähän heikosti, mutta jos siitä ottaisi parempia kuvia myöhemmin :)

Muutamia tuttuja tuli nähtyä ja vaihdeltua kuulumisia, mukava reissu kaiken kaikkiaan, tosin omenahotellissa joku onnistui aiheuttamaan palohälytyksen lauantaina alkuillasta. Onneksi oli väärä hälytys.
Alkoholia kului ja aika meni liian nopeasti :/ Keväällä taas uudestaan ^^


Sunnuntaina kun tuli kotiuduttua ja sään ollessa mitä parhain, päätin käydä hieman kuvaamassa Tampereen vanhalla tikkutehtaalla. Rakennukset eivät ole olleet missään käytössä moneen vuoteen ja sen kyllä huomaa. Graffiteja joka puolella, kaikki paikat rikki jne jne mutta juuri siitä syystä loistava kohde valokuvaamiseen. Ilmeisesti ovat purku-uhan alla ja en ihmettele. Alla oleva panorama kuva kyllä todistaa miksi siihen haluttaisiin rakentaa asuntoja tilalle. Maisema on mitä mahtavin näsijärvelle.
Kuva on koottu 4 kuvasta

2 kommenttia:

  1. LEENALLA ON KUNNON PORNOT VAATTEET! terveisin kuolaava nainen jöensuusta =D ps. tuutteko käymään täällä silon halloweenina?

    VastaaPoista
  2. Heh :D Kyllä me tullaan ennen vuoden vaihdetta käymään, mutta en tiedä vielä, että päästäänkö just sillon halloweeninä.

    VastaaPoista