lauantai 11. kesäkuuta 2011

Hinta ei takaa laatua

Nyt ei voi sanoaa, kun että jumalauta sentään! Tänään otin ekaa kertaa käyttöön noi aikaisemmin tilatut Zak Elevator platat ja ensimmäisen 20m jälkeen kummatki kengät paskana. Molempien kenkien liimaus petti kantapäästä ja tästä syystä alkaa pohjat tippumaan.

Ei kyllä kauhean hyvä maku jäänyt fantasy shoes:n/pennangalan kenkiä suositella kenellekkään, tai sitten on vaan todella huono tuuri. 160€ kengät, ja sen 20 metriä kesti. Jei... 50€ halpis paska platat (löytyy jostain tuolta aikasemmista postauksista) on kestäny jo loistavasti yhden lumous vkl ja monet clubi käynnit. Mitä tästä opimme? En enään ikinä osta kenkiä fantasy shoes:lta, enkä suosittele muitakaan tilaamaan ja että isolla hinnalla ei aina saa hyvää laatua :/

4 kommenttia:

 1. Kannattaa lähettää ne kengät takaisin ja mailata eka, niillä on nimittäin takuu!

  VastaaPoista
 2. Et oo ainut kellä on huonoja kokemuksia Fantasy Shoesin/Pennan kengistä. Miul on lähes jokaisessa parissa ollu jotain vikaa... Mut tosiaan, kantsii laittaa postia sinne, ne kyllä korjaa kengät ja maksaa postit molempiin suuntiin. Tai miun tapauksissa on ainaki maksanu.

  VastaaPoista
 3. Mie osallistuin joskus alkuvuodesta niin sanotusti kimppatilaukseen Fantasy Shoessilta, ja kenkien tultua tämä myyjä pisti viestiä, et kannattaa tarkistaa kengät kunnolla, oli kuulemma ollut monissa kengissä huonot liimaukset pohjissa, tai olleet hieman eri näköiset kengät kuin tuotekuvissa. Joistain oli löytynyt liimatahrojakin.... Onneks nuissa miun kengissä ei ollut mitään vikaa, eipä tarvinnut lähteä palauttelemaan ^^

  Mut tuohon hintaan kenkien pitää kestää käyttöä, muistelisin että kenkien pitäisi kestää käyttöä väh. puoli vuotta normaalikäytössä. Eli palauttelemaan vaan, ja uuet kengät tilalle :)

  VastaaPoista
 4. Okei. Kiitokset vastanneille. Täytyy laittaa sähköpostia ja kysyä, että miten toimitaan. Noiden kenkien valmistus on lopetettu, joten uusia en tilalle ainakaan saa.

  VastaaPoista