maanantai 27. kesäkuuta 2011

Juhannuksen juhlintaa

Ensin kuitenkin edelliseen postaukseen. Fantasy shoes ei ole vastannut sähköpostiini, joten saa olla. Loppu kyllä tilaaminen sieltä ja vien kengät suutarille liimaukseen.

Sitten itse aiheeseen, eli jo edes menneeseen juhannukseen. R.I.P

Porukalla olimme vuokranneet mökin Tahkolta, tai mökki on lievä ilmaisu, sillä paikka tuntui enemmän huvilalta kuin mökiltä. Kuitenkin perjantaina lähdinne ajamaan sinne ja sunnuntaina palattuamma oli kilometrejä kertynyt reilut 760 :D

Paikkana aivan törkeen hieno, vaikka alueella oli vierekkäin monta samanlaista rakennusta. Silti oli kokoajan oma rauha, sillä naapureihin ei ollut näköyhteyttä. Takapihan perältä avautuva golf-kenttä oli ainut, mistä oli näköyhteys meidän terassille.

Kuvia tuli aivan tuhottomasti ja niitä tulee tähän alle nyt pieni pino.


näkymä takapihaltaOlohuone/oleskelu tilaSama toiseen suuntaan ja taustalla näkyy keittiötäkeittiöyksi neljästä makuuhuoneestaRuokaa ja juomaa piti myös olla tarpeeksi mukana kahdeksalle hengelle :PSiiderit, lonkerot jne jne oli tuossa vaiheessa jo paljussa jäähtymässä ja väkevämmät odottamassa vuoroaan ;DSaunottua tuli moneen otteeseen, rillattua ja musiikki soi lähes 24/7, joten reissuna aivan mahtava. Harmi kuin juhannusta kesti vain 3 päivää, josta sunnuntai meni aikalailla kotiin ajellessa. Tää pitää ottaa uusiks jossain kohtaa.


Sitten tähän päivään. Töihin normaalisti ja n. 4 tunnin jälkeen kävi pieni haveri, jonka seurauksena vasemman käden keskarin jänne näkyi kun iho puuttuu päältä :D Jänteestä myös osa pois. Tämän seurauksena tää viikko saikulla ja ens viikko onkin kesälomaviikko.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti