lauantai 27. elokuuta 2011

Lisää kirjoja sekä parit elokuvat

Edellisessä postauksessa oli tuosta Ilkka Remeksestä puhetta, joten jatketaan hetken aikaa samalla linjalla. Vanhempaa Remeksen tuotantoa ei tuppaa enään mistään kirjakaupoista saamaan, joten käännyinkin internetin puoleen ja etsin niitä antikvarioista. Tarjontaa oli hurjasti eikä hinnat huimanneet päätä, joten tilasin kolme uutta Remestä hyllyyni sekä Loru sorbusten herrasta parodian.Remekset taisin lukea kaikki 4 päivän sisällä ja nyt aloitin tuota lorua lukea. Kerran yläasteella sen luin ja siitä asti sen omakseni olen tahtonut. Loistava parodia sormusten herrsta trialogiasta. Yhteensä kirjat taisivat maksaa rahteineen alta 40€ joten ei paha :)

Elokuvat ovat myös lähellä sydäntä ja hetken kirjahyllyä katseltua huomasin, että kauhu osasto on jäänyt pienellä huomiolle. Korjaustahan siihen oli saatava ja eikun kirppareita tutkimaan. Tässä meidän lähellä on eräs kirppari, jossa on aivan tautinen määrä leffoja myynnissä, kertaakaan en ole vielä kerennyt kaikkea tarjontaa käymään läpi.Dumplings on Korealainen kauhuleffa ja se riitti takakannen kanssa ostoperusteluksi. Korealainen kauhu eroaa perinteisestä länsimaisesta siten, ettei siinä mässäillä verellä tai kauhealla väkivallalla vaan se on enemmänkin psyykkistä kauhua. Täten ainakin minusta enemmän kauhua aiheuttavaa kuin perus jenkki kauhut.

No mahtuu sitä jenkki kauhuakin mukaan, sillä Are you scared on Saw tyylistä kauhua. Itse en Saw leffoja ole nähnyt, joten en asiaan osaa kommentoida, mutta paljon kauhuleffoja nähneenä, tämä nousee listalla jopa yllättävän korkealle.

Seitsemän on sarjassamme klassikoita joka oli pakko saada, mutta tuo Yksi puhelu tullut on vielä arvoitus, sillä en ole kerennyt sitä vielä katsomaan. Japanialaista kauhua kuitenkin, joten jotain hieman psyykkisempää odotettavissa.

Robocop trialogia oli pakko ostos myös, kun se kodin ykkösessä tuli vastaan. Lapsena yksi lemppari leffoista niin nostalgian vuoksi oli pakko hankkia :D Perus jenkki toimintaa ja räiskintää parhaillaan/pahimmillaan miten sen kukin haluaa määrittää :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti