keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Joulun odotusta

Niin se aika rientää, huomenna olisi jo Joulukuun ensimmäinen päivä, tosin ei tunnu yhtään siltä, koska ulkona sataa parhaillaan vettä :P Vihreä/musta joulu tiedossa ilmeisestikkin.

No asiaan, jouluun ja joulun odotukseen kuuluu tottakai joulukalenteri. Viimevuonna näin jo joskus lokakuun aikoihin kaupassa Mars suklaakalenterin, mutta en vielä silloin ostanut. Se osoittautui virheeksi, sillä marraskuun ollessa jo pitkällä ei näitä kalentereita näkynyt enään missään. Tänävuonna tuntui tulevan kaikki joulukrääsä huomattavasti myöhemmin kauppoihin (ihan hyvä vaan). Viime lauantaina tämä sitten tuli vastaan ja viimevuodesta viisastuneena en jäänyt odottelemaan, vaan ostin heti talteen :DHuomenna saakin jo avata ensimmäisen luukun ennen töihin lähtöä :)

Jokainen meistä on nähnyt varmasti jossain jenkki ohjelmassa, elokuvassa tai vastaavassa niitä valkoisia karkkikeppejä, joissa menee punainen raita. Niitä bongasin samalla reissulla, kun tuon kalenterin ja aivan pakko oli ostaa yksi laatikko niitä :DOvat kuulemma hyviä, täytyy varmaan käydä ostamassa toinen laatikollinen ja maistaa, tuo menee nimittäin koristeeksi :D Kyllä, minulla on jokseenkin outo maku sen suhteen, mitä kelpuutan asuntooni koristeeksi jne

Autonki vaihdoin, mutta se ei lienet kiinnostä ketään täällä, joten siitä en sen enempää jauha. Vai haluaako joku tietää enemmän?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti