tiistai 31. tammikuuta 2012

@ Joe's mouth

Ennen kuin palaan viime vkl tunnelmiin Joensuussa, on palattava vielä hetkeksi tuohon oman identiteetin haeskeluun.

Monelta kaverilta ja ystävältä tuli kommentteja asiaan, monesta eri näkökulmasta ja jokaisella oli pointtinsa asiassa. Suurin osa oli kuitenkin samaa mieltä sen suhteen, että ei ole väliä miksi tai mistä syistä pukeutuu niinkuin pukeutuu, pääasia on että se tuntuu itsestä oikealta ja hyvältä. Päädyin itse samaan lopputulokseen, en vieläkään tiedä pukeudunko näin vain saadakseni huomiota vai siksi, että oikeasti pidän siitä, mutta en jaksa välittää. Se tuntuu oikealta ja hyvältä, ei mitenkään väkinäiseltä. Se riittää minulle toistaiseksi :)


Sitten männä viikonloppuun ja joensuuhun. Otin perjantain vapaaksi töistä, jotta pääsin lähtemään ajoissa Insanityn luo, eikä perille päästyä tarvitsisi auton ratista hypätä suoraan baariin. Koko matkan paistoi aurinko ja maiset oli mitä ihanimmat, harmi kun juuri ei kerennyt kuvailemaan :/ Tuossa kuitenkin yksi kuva matkalta.Perille pääsin jo 4 jälkeen ja kerrankin kerkesin istumaan rauhassa ja juttelemaan ennen baariin lähtöä. Mukana menossa oli myös Vivian.Kiitos molemmilla mahtavasta illasta <3 ootte ihan parasta baariseuraa :) Lauantai meni Insanityn luona kuunnellen mm. vanhoja ysäri dance klassikoita. DJ Bobo, ATC, Corona, Scatman, Snap ja monia muita :D Sunnuntaina oli todella haikea fiilis kun joutuin lähtemään takaisin, onneksi keli pysyi hyvänä koko viikonlopun ajan. Vilpakka meinasi olla, kun sunnuntai aamuna ½11 aikaan lämpömittari näytti -27c


Torstaina kävin töiden jälkeen ostamassa pvc liivin. Tuollainen hieman military tyylinen, näyttää vähän joltain Swat ryhmän taktiselta rynnäkköliiviltä :D Maksoin hurjat 20€, ehdottomasti hintansa arvoinen.Valmistaja on Xtrax. Tuo liivi oli perjantaina päällä baarissa S.D.L:n housujen kanssa.

6 kommenttia:

 1. Ei oo ollut liivin hinta kyllä päätä huimaava ja kaiken lisäks sopii siulle. (:

  VastaaPoista
 2. Oij, oli kyllä mukava nähä taas, hauska ilta oli! ;) Lauantaina vähän nukutti aamusta, mut mitäpä siitä... Pääassii et mukavvaa oli.^^ Seurraavan kerran saat kyl tässä meilläkkiin piipahtaa, illanvieton merkeissä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo lauantaina nukutti ja aamu alko appelsiini kossulla :D Pitää kyl tulla poikkeen.

   Poista
 3. Vautsi hieno liivi!! :D Ja pitää joskus taas tehdä yhteisreissu Jojensuuhun Insiksen ja Peten riesaksi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti :D Halloweenistä on jo liian pitkä aika :/

   Poista