sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Kaikenmaailman hankintoja

Vähän on ollut hiljaista viimeaikoina, aikaa on mennyt paljon auton kesäkuntoon valmisteluissa sun muissa asioissa, mutta on sitä tullu osteltuaki kaikenlaista. Lisää elokuvia mm.

Kaamea kankkunen 2 Ihan jees leffa, samat ideat on vaan aikalailla kierrätetty uudestaan ykkösestä tähän.Tuli käytyä myös kodinykkösessä ja siellä pitää aina selata alelaarit läpi. Tälläkertaa mukaan lähti kaikki 3 paluu tulevaisuuteen leffaa kun kympillä sai :DKaverilta sain lahjaksi Linkin parkin mattavihreän t-paidan.Baarireissuja ja etenkun tulevan kesän Lumousta ajatellen piti saada joku sopivankokoinen olkalaukku, mihin saisi tavarat mahtumaan sopivasti. Sellainen löytyi varustelekan sivuilta sopivasti 9€ hintaan :DLaukku on saksan armeijan vanha kaasunaamarin kuljetuslaukku :D Juuri sopivan kokoinen ja mattavihreä, tai siis oli mattavihreä ostettaessa. Ihan tuollaisenaan en sitä kelpuuttanut vaan päätin hieman tuunata sitä. Poistin toisen remmin, jonka käyttöidea jäi itselle hieman arvoitukseksi, kun olkahihna on erikseen. Samalla myös hieman värjäsin laukkua, joten enään se ei ole tuollainen army green.Huono kuva, mutta mustalla värillä sitä värjäilin. Ei tarttunut ihan tasaisesti, mutta täytyy sanoa, että lopputuloksesta tuli parempi mitä uskalsin odottaa.

6 kommenttia:

 1. Onnistunut tuunaus :D ei välttämättä edes tajua että sama laukku before- ja after-kuvissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin onnistuin siis siinä mitä yritin :)

   Poista
 2. Hieno! Tulee toisaalta mieleen maastokuosi, toisaalta ajan patinoima farkku. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jostain kumman syystä se näyttää aikapaljon farkulta ja tuntuu myös vähän samalta.

   Poista
 3. Mulla on tuollainen samanlainen laukku, mutta jäänyt vähemmälle käytölle nyt. Kroatian road tripillä se oli juuri passelin kokoinen olkapäällä pidettävä. :P Ja omani olen hakenut Juupajoen SA-kaupasta, missä se maksoi huimat 4,70 euroa ja siinä oli vielä nassekin sisällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei :D Totaki ois saanu nassen kanssa vähän kalliimmalla, mutta on jo yks niin en sitten otaanu sitä. Hyvä että tuunasin, ei oo sitten ihan samanlainen ku muilla :)

   Poista