maanantai 12. maaliskuuta 2012

Super viikonloppu

Aivan mahtava viikonloppu takana, aivan pakko hypettää :DD

Ihan ensimmäisenä on pakko mainita, että aloin seurustelemaan yhden maailman ihanimman ihmisen kanssa. Tinden blogin löytää täältä

Käytiin lauantaina japanialaisessa ravintolassa syömässä ja jouduin syömään puikoilla. Koskaan aikasemmin en ollut edes koskenut syömä puikkoihin, mutta pienen harjoittelun ja tarjoilijoiden hymyilyn jälkeen se alkoi jopa onnistumaan ja sain kuin sainkin syötyä koko annokseni puikoilla. Oli muuten äly hyvää kanaa ja riisiä! Päätin myös, että ostan omat puikot jolla voin harjoitella kotona.


Lauantai illasta oli Club bella morte, epävirallinen Schattenin jatkaja. Tapahtuma pidettiin telakan yläkerrassa Tampereella ja paikka oli tunnelmaltaan mitä parhain siihen tarkoitukseen. Illan aikana kävi vain nopeasti selväksi, että paikka oli aivan liian pieni siihen, sillä tapahtuma alkoi klo 21.00 ja jo 22.30 ilmoitettiin ovella olijoille, että talo on täynnä. Taisi tapahtuman suosio yllättää järjestäjät melkoisesti.

Illan asu koostui S.D.L:n housuista ja criminal damagen military henkisestä liivistä. Myös edellisessä postauksessa esiintynyt laukku sai virallisen tulikasteen ja kesti loistavasti menossa mukana.Paikalla oli paljon tuttuja, kuten Heidi aina yhtä tyylikkäänä. Myös Ravenoaris oli paikalla.

Turmiottaruuden kanssa tuli juteltua pitkä tovi ja aivan loistava persoona. Mukavaa päästä näkemään ja tutustumaan toisiin blogisteihin ihan kasvotusten.kohta yli 5 vuotta vanha pokkari ei ole enään laadullisesti parasta mahdollista, ainakaan kun on tottunut järkkäriin, mutta toimii baari reissuilla juuri hyvin.

3 kommenttia:

 1. Myö ois kans oltu tulossa tuonne Bella morteen, mutta oltiin vissiin joskus 23 jälkeen liikenteessä, joten eipä paljon sisuksiin päästy :D

  Noh, onneksi oli ihan hauskaa jorailla volumessa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaveri kokeili tuollon ½11 aikaan ja ei päässy, mutta sitten lähempänä 12 pääs taas sisälle.

   Poista
 2. okei.. kjeh, noh ens kerralla!

  Mä muuten haastan sut!

  http://rrosaparks.blogspot.com/2012/03/one-lovely-blog-award.html

  VastaaPoista