maanantai 14. toukokuuta 2012

Blogimiitti @ HKI

Viime lauantaina pidettiin helsingissä goottiblogistien miitti ja sinne suuntasin itsekkin Tinden kanssa. Helsinkiin saavuimme jo hyvissä ajoin aamupäivästä, sillä tarkoitus oli käydä shoppailemassa ja muutenkin pyörimässä kaupungilla ennen kaisaniemenpuistoon siirtymistä.

Ensimmäiseksi suuntasimme Morticiaan ja Cybershoppiin. Jälkimmäisestä löysin itselleni niittivyön mustilla matalilla niiteillä, vai pitäisikö sanoa laatoilla?


Jokunen aika sitten kävin vaatekaappejani ja laitoin paljon etenkin t-paitoja uff:lle, joten bäkkäriltä ostin yhden uuden tilalle.


Iron fistiä tarttui mukaan, kun vielä alennuksessakin oli. Shoppailun jälkeen kävimme syömässä ja katsomassa Iron Sky leffan hieman yllättäen, kun aikaa jäi juuri sen verta. Täytyy kyllä kehua elokuvaa. Sopivasti toimintaa, mutta etenkin hyvää huumoria ja loistavia oivalluksia ja parodioita muista elokuvista ja oikeistakin tapahtumista. Suosittelen lämpimästi.

Kaisaniemenpuistoon saapuessamme paikalla olikin jo hyvä määrä porukkaa. Kaikenkaikkiaan meitä oli paikalla n. 15 henkeä, joista valtaosa sellaisia, joita en tunnistanut kasvoista tai en tiennyt heidän blogejaan. Paljon uusia naamoja oli siis paikalla, mutta ikävä kyllä harvan kanssa pääsi tekemään tuttavuutta. Keli ei ehkä ollut se kaikkein paras ja osa porukasta lähtikin melko nopeasti jatkamaan matkaansa baariin.


Heidin kanssa olimme edustavia kuten aina :DD Itselle tuttuja blogisteja paikalla oli Heidin lisäksi Lightness, papercuts jolla oli hieno sateenvarjo, Ravenoaris ja vonQMiitin asu oli hyvin pvc painotteinen ja siihen kuuluikin Pennan plattarit, aderlass:n pvc housut, facebookin goottikirppiksen kautta ostettu Xtrax:n liivi ja samoin goottikirppiksen kautta ostettu verkkopaita.


Miitistä arnoldsiin hakemaan parit donitsit matkaevääksi, kukkakaupasta äiteelle rehu ja junalla kohti Hyvinkäätä.

1 kommentti:

  1. Nakkasin sua muuten tällaisella kirjakaappimeemillä, http://nightmaresinblackandwhite.blogspot.com/2012/05/haasteita.html

    VastaaPoista