lauantai 26. toukokuuta 2012

Kesäkuntoon 2025?

Pahoitteluni heti ensialkuun postauksesta, joka ei tule sisältämään kuvia. Mutta itse asiaan eli:

Kesä on vihdoinkin saapunut Suomeen ja jostain kumman syystä se (tai sitten jostain muusta syystä) on saanut minut kuntoilemaan. Kotona on tullu tehtyä lihas treeniä jo jonkusen viikon, mutta nyt alotin pyöräilyn taas urakalla, n. 8km lenkkiä käyny tekemässä nyt jokapäivä, eikä se tunnu edes pakkopullalta :D

Armeijan jälkeen en ole juuri liikuntaa harrastanut, joten on se jo korkea aikakain, mutten ole kuitenkaan lihava tai vastaavaa, että painoa pitäisi pudottaa. No joo työpaikan tulotarkastuksessa talvella totesivat, että olen hieman painoindeksin yläpuolella (180cm/86kg) mutta se ei toimi motivoijana. Kesäkuntoon pääsykin on vähän turhaa tässävaiheessa, kun kesä on jo täällä :P Naisiinkaan ei tarvitse tehdä enään vaikutusta, kun oma kihlattu löytyy.

Inspiraatiota löytyy kuntoilla, en vain tiedä mistä se tulee :D Hemmetin hyvän mielen siitä saa ainakin jos ei muuta. Onko muille nain kesän tullen tullut tarve aloittaa kuntoilu/jonkinlainen liikunta harrastus?

3 kommenttia:

 1. En mä yhtään muistanu, että sä oot noin pitkä tai sitten mä oon vaan kutistunu entisestään! :O Mä oon ottanu projetiksi pyöräillä töihin, jos sitä lasketaan :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ollu aina vaan niin huono ryhti, että oon näyttäny lyhyemmältä :D Ja juu lasketaan se. Itekki meen pyörällä välillä töihin.

   Poista
 2. Ite aloitin kans onnellisena pyöräilyn paikasta toiseen heti kun säät alkoi olla tarpeeksi lämpimät. :) Muutenkin pitäis saada kroppaa vähän timmimpään kuntoon, ja omakin paino pyörii tossa ylipainon rajoilla, joten ei nyt olis huono asia saada samalla pudotettua sitä muutamaa kiloa. Ensisijainen tavoite on kuitenkin kohottaa kuntoa. :)

  VastaaPoista