sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

3 kerta todensanoo härmälässä?

Hei vaan hei kaikille, jotka blogia vielä seuraa, nyt vihdoinkin vuorossa asunnon esittely. Ostin meille asunnon siis tuossa alkuvuodesta ja siihen liittyen nyt kuva floodausta :D Mitään remonttia emme asuntoon tehneet, vaan kaikki pinnat olivat tuollaisena ostettaessa, ainoastaan kalustimme.

Asuinseutuna edelleen Härmälä, nyt tosin reilun km lähempänä keskustaa mitä aikaisemmin. Olen muuten koko Tampereella olo ainaki asunut härmälässä, nyt jo kolmannessa asunnossa :D

Eteisessä on 4 kaappia, joista reunimmaiset on hyllyillä ja keskimmäiset rekillä varustettu.Heti ensimmäisenä oikealla on makuuhuone. Sängyn runko meni vaihtoon sitten edellisen asunnon, koska ruskea ei väriltään sopinut sitten alkuunkaan ja halusimme ikeassa näkemämme rungon, jossa on 4 säilytyslaatikkoa alla. Eteisen kuvasta näkeekin hieman, että makuuhuoneeseen ei ole ovea, vaan sen virkaa hoitaa tällähetkellä paneeliverhot. Ovea ei ole myöskään tulossa, mutta toivottavasti nykyisten paneeliverhojen tilalle saisi jaffa kangasta jossain kohtaa.


Lamppu on edellisen omistajan jäljiltä, mutta sopii huoneeseen pelottavan hyvin.
Makuuhuoneen vierestä löytyy keittiö, ei mitään ihmeellistä. Rosteriset kodinkoneet, pesukone ja induktio liesi. Uusi vanha ruokapöytä, koska vanha oli väärän värinen. Mikro pitää varmaan jossain vaiheessa vaihtaa vielä muihin kodinkoneisiin mätsääväksi :D
Vanhasta asunnosta myytiin paljon huonekaluja pois. Sängyn lisäksi lähti toinen sohva, kirjahyllyt, telkkarit, ruokapöytä ja jotain muita pienempiä hyllyjä sun muuta joka ei uuteen asuntoon joko mahtunut, tai sopinut tyyliltään.

Olohuoneessa on nyt siis tummat kirjahyllyt ja niiden väliin tuli kaksi ikean ns. leijuvaa hyllyä. Telkkarikin vaihtui isompaan :D 


Vastaavat leijuvat hyllyt valkoisena jäi edellisiltä omistajilta myoskin, sopii hyvin vastakkaiselle seinälle.


Ja oma datanurkkaus, josta paraikaa kirjoittelen tätä. Edellisessä asunnossa vessassa uskollisesti palvellut nasse on nyt työpöydän yläpuolelle olevalla hyllyllä, yhdessä rautaketjusta valmistetun viinipullontelineen kanssa ja absolut vodka rock pullon kanssa.


 Läppärinkin jouduin vaihtamaan edellisen hajottua, aluksi oli hieman opettelemista tässä windows 8 käyttiksessä, mutta parin modin avulla näyttää jo kovasti vanhemmalta windows 7:lta ja se on hyvä.

Neliöitä asunnosta löytyy kaikenkaikkiaan 54,5 ja parveke myöskin. Kylppäristä ei yhtään kuvaa tähän hätään ollut, mutta eipä siellä mitään nähtävää oikeastaan olekkaan.

Mitäs pidätte? 

3 kommenttia:

 1. Hienosti sisustettu kämppä ja tuo kaasunaamari iski heti ensimmäisenä silmään. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kiitos :D En siis olekkaan ainoa miespuoleinen blogin pitäjä :)

   Poista
  2. Et ole kuule, mutta aika harvassa meitä kyllä on :S

   Poista