maanantai 8. heinäkuuta 2013

Lumous 2013

Lumous 2013 on nyt sitten juhlittu, vähän tuntui loppuvan kesken juuri kun parhaaseen meno fiilikseen pääsi. Miksi se pidetään vain kerran vuodessa :D

Kaikesta huolimatta oli kyllä fiilikseltään paras lumous itselläni tähän asti, asiaan tietysti vaikutti monet tutut ja kaverit kenen kanssa sai viettää aikaa ja tanssittuakin. Menoa ei edes hidastanut yhden bändin viimehetken peruutus, tosin hyvin asiallisesta syystä.

Perjantaina olin Tinden kanssa tuulipuku pariskuntana liikkeellä samanlaisissa asuissa. Synttärilahjaksi saamani lip servicen candy punainen kokonaisuus, jossa siis housut ja paita. Tii:llä saman sarjan sinistä päällä siis. Jalassa pennat.

 Kuva otettu klubilta paluun jälkeen, joten keesi ei enään ihan parhaassa iskussa ole.

Dark marketissakin kävästiin, aika vähän oli myyjiä paikalla, ainakin viimevuoteen verrattuna, jolloin itse olin ekaa kertaa siellä. Perjantaina tuli hikoiltua aika huolella, kiitos pvc:n, joten lauantain asu oli huomattavasti viileämpi. Aderlass:n hame, siihen yksinkertasesti tank toppi yläosaksi ja korsetti, kuten edellisenä iltana tuli luvattua :P

Tilannekuva feat. tyhmä ilme.

Gothnic oli sitten sunnuntaina iltapäivällä, ei kummoisia pänttäytymisiä, lipparin housut, iron fistin tennarit ja kauluspaita.


Koko vkl sitten päättyikin endi bileisiin Gog's homeen ja aikaisemmin kuulleet huhut pitivät aika hyvin kutinsa. Meno oli villiä ja pöydät kovilla, kun tanssilattialta loppui tila. Hauskaa oli, harmi kun seuraavaan on vuosi. Kaikille tutuille vielä iso kiitos, oli ihan parasta.

4 kommenttia:

 1. En pistäisi minäkään pahakseni jos Lumous olisi useammin :P
  Hatuttaa vieläkin kun jäi hyvät kemut väliin...

  VastaaPoista
 2. Haha, Lumous~
  Mustakin tuntui, kuin olisi loppunut kesken :,).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kait meidän on pakko koittaa jaksaa ens vuoteen :P

   Poista