keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Blogi 2.0

Hei vaan kaikille, jotka blogiani vielä lukee/seuraa. Pitkä hiljaisuus jälleen takana, mutta koitetaan jos tämän saisi uuteen nousuun.

Yksinkertaisesti ei ole ollut mitään motivaatiota kirjoittaa tänne ja toisaalta olen niin itsekriittinen, etten ole keksinyt mitään aihetta, josta blogiini haluaisin kirjoittaa/avautua. Myöskin blogin nimi on jo pitkään ärsyttänyt minua, sekun ei kuvaa minua tai blogiani millään tavalla.

Jos sinulla on mielestäsi hyvä idea blogini uudeksi nimeksi, niin kerrothan sen ystävällisesti, olen nimittäin maailman huonoin ihminen keksimään nimiä, oli kyse sitten kouluajan esseestä tai blogin nimestä.

Paluun ajattelin kuitenkin tehdä, asiaan vaikutti suuresti eräiden ihmisten kehotus jatkaa ja se että pääsin tapaamaan blogini seuraajia. Kiitokset teille sinne pohjoiseen :)

Osoite pysynee samana, ulkoasuun mahdollisia muutoksia, mutta uusi nimi pitää saada nyt ensimmäisenä, siitä on hyvä jatkaa :)

Kiitos ja anteeksi.

1 kommentti:

  1. Sama vika, en keksi blogille nimeä joten kirjoittaminen lähinnä vituttaa ja taukoa tulee aina vaan. Tarvitsisi jonkun hienon oraakkelin joka osaisi sanoa omaa sielua kuvaavan nimen jota jollain ihmeellä netin maailma ei ole vielä varannut. Toivotaan että sulla parempi onni, itse pikku hiljaa tullut siihen tulokseen että jos en keksi järkevää nimeä, lopetan bloggaamisen kokonaan.

    VastaaPoista