sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Kuva floodausta ja kuulumisia

Doddiin otin itseäni niskasta kiinni, joten nyt on luvassa kuvatulva. Joululahjoja ja muita ostoksia ja elämää tässä postauksessa.

Joululahjaksi sain kaikkea kivaa, joten aloitetaan niistä nyt ensialkuun:


Kunnon talvitakki, joka muuntuu myös kesäkäyttöön, sillä vuori on irroitettava ja tuon karvakauluksen saa myös irti. Aivan mahtavan lämmin ja istuu päällekkin myös hyvin.

Ilmeisesti GTA V:n äänet oli liikaa Tiille, sillä sain pleikkariin sopivat langattomat kuulokkeet. Itseasiassa nähä toimivat langattomasti missä tahansa laitteessa, johon saa usb lähettimen kiinni. Perinteiseen tapaan nämä saa myös johdonpäähän ja siten kiinni vaikka kännykkään.Sitten jotain muita ostoksia joita on tullut tehtyä viimeaikoina. Muutamassa blogissa jo mainitut vaatevaihtarit oli tosiaan meillä viime kerralla ja sieltä tuli ostettua Karoliina Kalma:ta S.D.L:n hame, sekä Aderlass:n liivi.

Hame pääsikin jo tänä vkl käyttöön, kun Dog's homessa oli Lumous Dj:t soittamassa ja hyvää settiä soittivatkin molemmat. Toivottavasti samanlaista settiä tulee lisää vielä ennen Heinäkuuta.

Siinä siis asu perjantailta, jalassa oli samaisen henkilön kautta ostetut Demonian plattarit, jotka sain vasta tällä viikolla.


Jaaa kuvia siitä Aderlass:n liivistä. Paljon kivoja renksuja ja D-lenkkejä uusissa hankinnoissa :)Sitten vähän sitä muuta elämää... Muutama viikko sitten olin jälleen Rovaniemellä työmatkalla, mukava kaupunki edelleen, tosin tuli huomattua siellä asuvan kaverin kanssa, että on se vaan pieni paikka ja heti kun baarissa kerran halaa, niin alkaa huhut liikkumaan :D No loppu hyvin, kaikki hyvin. Ainakin kerran sinne pitää vielä matkustaa samalle työmaalle, mutta eipähän tuo haittaa.

Edellis kerralla mukaan tarttui Oulun Kärppien huivi, oli ihan pakko-ostos kun sopivasti tuli vastaan :P


Mahtava kuvanlaatu ja hotellihuoneen likainen peili +  freesinä 11h työpäivän jälkeen.

Mitäs muuta... Kävin ystävänpäivänä varaamassa itselleni uuden tatuointiajan, paikkana Putka Tampereella, siitä lisää sitten kesäkuussa kun kuva on ihoon saatu hakattua. 

Ennakkotilasin myöskin Sonata Arctican uuden cd:n ja samaan syssyyn t-paidan joka kantaa edessä uuden albumin kansikuvaa.


Pääsiäistä tässä odotellaan kovasti, sillä ilmoitin tuon kesä/harrasteautoni American Car Show:n esille, joten jos joku tätä blogia lukeva jostain kumman syystä eksyy sinne, niin voipi nähdä livenä. Saa nähdä kuinka kiire tässä vielä tulee, toisteiseksi asiat vaikuttaisi olevan ihan hyvällä mallilla :)

Koitan nyt ihan aikuisten oikeasti ottaa itseäni niskasta kiinni ja alan päivitteleen tänne vaikka vähän turhempaakin asiaa, vaikka olenkin koittanut tätä päivittää vain silloin kun on jotain asiaa oikeasti ollut.

Uusille lukijoille tervetuloa, toivottavasti löytyy jotain mielenkiintoista luettavaa :)

Ps. Onnea Leijonat mitallista!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti