tiistai 22. huhtikuuta 2014

Kun on aika jatkaa erillään

Kuten osa jo tietääkin, minun ja kihlattuni tiet erosivat reilun 2 vuoden taivalluksen jälkeen. Sitä asiaan en sen koommin ala tässä nyt käymään läpi, mutta laitetaan muutama kuva hieman uudistuneesta asunnosta ja kerrotaan kuulumisia :)


Olohuoneeseen piti hommata uutta kalustetta jonnin verran. kirjahylly, sohva, lipasto ja sitten kasa mattoja ja verhoja meni ostoslistalle.

Kirjahyllyn löysin sattumankaupalla Tori.Fi:stä, yllätys yllätys ja ikävä kyllä Ikeaa, mutta sitä expedit mallia, jota ei valmisteta enään.


Telkkari mahtuu just eikä melkein, uudet humppavehkeetkin asettui sopivasti paikoilleen. Saa nähä millä roinalla sitä kaikki hyllyt täyttää, nyt toinen kirjahyllyn pala hieman tyhjillään, toisen yläosan valloitti jekkupullojen armada.

Sohvakin oli tosiaan ostoslistalla, mutta sattumankaupalla sain sohvaryhmän ilmaiseksi! Väriltään ei kyllä yhtään sopiva asuntooni, mutta ei pidä valittaa kun ilmaiseksi sai ja tuotiin kotiovelle.


Koskaan en ole suuri nahkasohvien fani ollut, mutta kaippa nuo asiansa ajaa. Kuvassa näkyy myös Ikean kapea hylly jonka sain tuon telkkarin alla olevan mukana samaan rahaan :) Uudet tummat verhot, jotta kesäaikaan ylimääräinen valo ja lämpö pysyisi poissa, makkariin sama homma.


Pääsiäisen pyhät meni Helsingissä American Car Show:ssa, tosin nimestä huolimatta paikalla oli paljon muutakin kalustoa kuin vain jenkkejä. Pitkät 4 päivää viettää messukeskuksessa, vaikka lauantai menikin Helsingin keskustassa.Kelit suosi ja kotimatkan sai ajaa auringonpaisteessa ikkuna auki ja luu ulkona :) En nyt osaa linkittää instagramissa olevaa kuvaa, mutta ehkä te selviätte.

2 kommenttia:

  1. anteeks ku kysäsen mutta mistä noi makuuhuoneen verhot on ostettu todella kivat

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä kysyä saa :) Jysk:stä ostettu.

      Poista