sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Here we go againNiin... Edellinen päivitys onkin ollut näköjään toukokuussa :D

No nyt jos koittaisi ottaa itseään niskasta kiinni ja aloittaa jälleen blogin pitämisen jossain muotoa. Vanha nimi ei napannut enään ollenkaan ja aluksi pitikin tehdä kokonaan uusi blogi, mutta kuten arvata saattaa, ei sopivia osotteita ollut valmiina.

Joten... vanhalla osoitteella mennään, mutta nimi ja ulkoasu on muuttunut. Samalla blogin sisältö tulee muuttumaan hieman enemmän henkilökohtaisemmaksi, mutta muuten sisältö tulee pysymään entisellään.

Keikkoja, ostoksia ja muuta diipa daapaa siis luvassa vanhaan malliin myös.


Mitähän tässä on sitten toukokuun tapahtunut... Oli Lumous, kesäloma ja muutama blogi miitti ja tottakai ensimmäinen Taff, jossa olin järjestävänä osapuolena. Taff olikin varmasti yksi eniten hermoja ja keskittymistä vaativa tapahtuma omalta osalta koko vuonna ja kaikki se oli pois blogin ylläpidosta. Nyt ensimmäisestä kerrasta viisastuneena tiedän, että ei se vaadi niin paljoa stressaamista ja loppupeleissä tapahtuma saatiin vedettyä läpi ilman ongelmia.

Palautetta blogin ulkoasusta jne saa antaa, jos kokee, että on sanottavaa. Saa sanoa, vaikkei koekkaan niin.

ps. En todellakaan ole my chemical romance fani, kaikkea muuta, mutta tuo biisin nimi tuntui sopivalta myöskin blogini uudeksi nimeksi.


4 kommenttia:

 1. Omasta mielestäni ulkoasu on onnistunut oikein hyvin - kaunis taustakuva; teksti, jota pystyy helposti lukemaan, harmaan tarpeeksi tumma, että valkoinen teksti näkyy selvästi ja niin kaikin puolin onnistunut. Banneri on erityisen hieno.
  Ehkä tekstin koko voisi olla piirun verran suurempi, tällä hetkellä hyvin pientä.

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) Nostin fonttia vähän isommaksi, niin on helpompi lukuista :)

  VastaaPoista
 3. Näinkin sut siellä Lumouksessa. Mulla oli vaan pää ihan pyörällä, kun olin siellä ekaa kertaa enkä ollut ennen nähnyt niin paljon gootteja samassa paikassa! xD Se oli outoa, ettei ollutkaan se outolintu, vaan suorastaan hukkui joukkoon.

  Odotan innolla tuota, kun kirjoitit, että blogin sisältö tulee muuttumaan henkilökohtaisemmaksi. ;) Itse luen mieluusti postauksia, jotka kertovat hieman syvällisemmin kirjoittajan ajatuksista ja elämästä.. :) Ja blogin ulkoasukin on varsin onnistunut!

  VastaaPoista
 4. WB!

  Taustan värimaailmalle tykkäyksiä :).

  VastaaPoista