maanantai 2. maaliskuuta 2015

Something new, something old... Vaatetta, keikka, Joensuu...

Niin se aika vierähtää, ollaan jo maaliskuussa ja kaupoissa on pääsiäiskrääsä esillä. Kevät ja sitäkautta kesä tulee, yksi tykkää!Jotain uutta tännekkin, nimittäin vaatteiden osalta. Näistä molemmista kiitos Rogue By Tiina Ulkuniemi joka löytyy myös facebookista jos joku ei tiennyt, kannattaa tutustua :)

Koska en aikaisemmin omistanut mitään itselleni erittäin mieleistä talvitakkia, niin pakko se oli saada. Military tyylinen, edessä napitus kahdessä rivissä ja villakangasta. Mahtavan lämmin ja monikäyttöinen, menee niin arjessa, kuin paremmissakin tilaisuuksissa.Pala vanhaa ja uutta, sillä pitkästä aikaa järjestettiin myös Club Schatten, edellisen kerran oli itseasiassa 2010 ja ne olivat vieläpä minun ihka ensimmäiset gootti bileet :D Näitä bileitä ei voinut todellakaan jättää väliin. 


Päällä oli Tiger of Londonin pvc housut, pennan plattarit ja pvc korsetti random topin päällä. Lisäksi Roguen tekemä liivi. Aivan mahtava kapistus, tuntuu että kaikkein parhaimmissa housuissani ei ole taskuja, niin tuon kahteen taskuun saa sopivasti puhelimen ja pankkikortin, eikä pullota tyhmästi mistään housun taskusta :)

Yhdellä keikallakin kerkesin käymään Helmikuussa, ruotsalainen Amaranthe esiintyi pakkahuoneella. Keikka oli keskiviikkona, mutta se ei porukkaa estänyt pääsemstä lähes hurmosmaiseen fiilikseen. Varmasti yksi parhaista keikoista, joilla olen käynyt fiiliksen puolesta. Aivan mahtava!
Keikka asu ei ollut mitenkään erikoinen, joten siitä ei kuvaa ole nyt tarjolla. Seuraavan kerran Pakkahuone kutsuu 20 päivä kuluvaa kk, kun jälleen ruotsalainen bändi, Sabaton esiintyy siellä.

Joensuussa vietin mitä mahtavimman ystävänpäivän, sieltä ei kuvia tullut mutta päädyin Discodahlia:n tekemälle videolle. Kiitos kaikille mahtavasta seurasta, mahdollisimman pian uusiksi!Jänis kevennys loppuun, ostin kirpparilta hurjaan 3€:n hintaan taulun :D 


Kokoa tällä on 57x87cm, joten ei pahan hintainen kokoonsa nähden ja sopii siihen värimaailmaan, jota asuntoni edustaa/haluan sen edustavan.

Yksi uusi artisti tuttavuus, joka tarttui Joensuusta


PS. Olen pahoillani kuvien *askasta kuvanlaadusta, ensikerralla paremmin (toivottavasti).

2 kommenttia:

  1. Oo Amaranthe, mun sisko oli kattomassa sitä seinäjoella rytmikorjaamolla ja kehu kyllä kans. Mulle ihan uus tuttava, mutta nyt kun on kuunnellu sitä jonkin verran niin olisin kyllä itsekkin mielelläni nähnyt ne livenä jos kerran ihan mahtava esiintyjä kyseessä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen nyt 2 kertaa nähnyt sen livenä ja vetää homman kotiin. Mahtava live esiintyjä, suosittelen :)

      Poista