tiistai 22. maaliskuuta 2011

Maakunta matkailua

Viime vkl tulikin oltua reissussa Joensuussa Insanity:n luona.

Perjantaina ohjelmassa oli Kotiteollisuuden keikka ja baarikierros osa1 :p Semmoinen oli olokin lauantaina kun heräsi, en muista koska olisin edellisen kerran kärsinyt krapulasta.Perjantain asu koostui normaaleista mustista farkuista, mustasta t-paidasta, sekä military liivistä. Jalassa oli ainoat plattarini. Illan aikana löysin myös uuden lempijuomani. Normaali hanalonkero, jonka sekaan kipataan salmarishotti. Väri on eksoottisen myrkynvihreän ja viemäriveden vihreän väliltä, mutta maistuu huomattavasti paremmalta, mitä näyttää. Baarimikkojen hölmistyneet ilmeet on taattu!


Kun lauantai oli saatu käyntiin heseruuan avittamana, niin kävimme hieman valokuvailemassa. Kuvia löytyy niin TÄÄLTÄ kuin TÄÄLTÄKIN. Lauantai illan aikana kävimme kiertämässä lisää Joensuun baareja. Kaikkein pahimmissa teini/pissis/fruittari helveteissä emme käyneet, kukaan seurueen jäsenistä tuskin olisi niissä varttia pidempään viihtynyt.Lauantain asuun kuului samaiset mustat farkut ja plattarit mitä perjantainakin. Yläosana musta kauluspaita ja candy punainen pvc kraka.

Rahaa paloi, mutta hauskaa oli, kuten aina Joensuun reissuilla :D Ensi kuussa uudestaan.

3 kommenttia:

  1. Minäkin olin perjantaina kt:n keikalla :D Ei sitten törmätty x)

    VastaaPoista
  2. No höh, olis ollu mukava päästä jutteleen. Olin kyl melkein koko keikan siellä pöydissä istumassa ja siemailemassa :D

    VastaaPoista