tiistai 15. maaliskuuta 2011

Musiikkia korville

Musiikki on asia joka jakaa mielipiteitä, johon jokaisella on oma mielipiteensä ja jota tulee vastaan jatkuvasti.

Itse olen viimeisen... 3-4kk aikana törmännyt moniin uusiin bändeihin jolta on tullut kivan kuuloista musiikkia. Myös jotain hyvin vanhoja tuttavuuksia on palaillut mieleen, jotka on päässyt vuosien saatossa unohtumaan.

Dead by April - Losing You, on sarjassamme uusia tuttavuuksia. Bändin tuotantoon en ole kauheammin vielä kerennyt perehtymään, mutta tämä biisi kuulostaa omaan korvaan oikeenkin hyvältä.


Cradle Of Filth - The Death of Love, esittäjä on entuudestaan tuttu, mutta tuotannosta tämä biisi on kyllä mielestäni yksi parhaista ja löysinkin tämän biisin vast ikään.


P.O.D - Youth Of The Nation, on sarjassamme vanhaa tuotantoa minkä olin unohtanut ja vasta muutama viikko sitten tuli sellainen ahaa elämys, kun muutamia sanoja tuli biisistä mieleen. Vanhaa hyvää tuotantoa ja iskee kybällä.


Samalta bändiltä löytyy myös muita hyviä biisejä.

Ja loppuun yksi klassikko omasta mielestä. U2 ei kauheasti säväytä minuun, mutta tämä biisi on yksi lemppareista. Tiedä sitten johtuuko siitä, että on Batman leffan tunnari, vai mistä, mutta tykkään kovasti

U2 - Hold Me, Thrill Me, Kiss Me, Kill Me


Tuli yhdet kengätkin tilattua sumujen saarilta, maksoivat tähtiä ja kuukiviä, mutta niistä lisää kun saapuvat.

Ps. toinen hitsausluokka kahdesta suoritettu :p

2 kommenttia:

  1. Dead by April on kyllä hyvä, kävin katsomassa Nosturissa kun olivat Suomessa ekan kerran joskus keväällä 2009. Miten olisi sellainen mielikuva että heiltä olisi tullut uusi levy vähän aikaa sitten? En ole kuunnellut kuin tuota debyyttilevyä josta tuo Losing You:kin löytyy. Maittavaa settiä!

    VastaaPoista
  2. Mukavaa, että muutkin kuuntelevat kyseistä bändiä :p Täytyy ruveta käymään läpi tuota muuta tuotantoa.

    VastaaPoista